Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

За привлекателно деколте – балконетка

Сутиен балконет е един от най-популярните стилове. Разкрива гърдите и помага да се получи привлекателно деколте. Много дами смятат, че това е универсален сутиен, тъй като той работи добре с малки и големи гърди. Въпреки това балконетът не е добър избор за всички гърди.


Балконет – за какви гърди е подходящ?

Този характерен вид сутиен е подходящ само на стегнати гърди. За съжаление бюст без еластичност, независимо от размера му, не изглежда добре в балконетка. Твърде меките гърди не са податливи на правилното подреждане в чашките, дори за сутиени с по-голям пълнеж. Балконетката е проектирана да показва горната част на гърдата, а когато гърдите са в малко по-лошо състояние, този ефект ще подчертае недостатъците им.

Сутиенът балконет е чудесен избор за творения с ниско изрязване – повдига гърдите и им придава изкусителна, кръгла форма. Струва си да се помни обаче, че бюстът без твърдост не изглежда привлекателен в него, следователно не бива да привлича очи в изрязани блузи и рокли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X