Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Еротичното бельо преди и сега

Съвременното еротично бельо често се позовава на тенденции от миналия век, които използва в много по-смела версия. В магазините лесно можете да намерите секси кройки, в които всяка дама ще се почувства привлекателна. Пример са корсетите, които придават на тялото загадъчен, но привлекателен вид, достигайки до моделите от XIX век. Съвременните, разбира се, са много по-удобни за носене и определено са по-съблазнителни. Днешното еротично бельо също често се отнася до стила на бурлеска, за което свидетелстват несериозни стилове на сутиен или богато украсени бикини.

Как изглеждаше еротичното бельо?

Сексуалното бельо става популярно едва през 60-те години на миналия век, което е следствие от моралната революция. Преди са използвани модели, които покриваха предимствата на женската фигура. Постепенно тялото започва повече да се разкрива, става все по-популярно, развива се допълнително към нова категория, изпълнявайки не толкова декоративни или моделиращи функции, а строго еротични. Корсетите царуваха върховно в тази категория дълго време. Заслужава да се спомене и бурлескните шоута, по време на които не можете да не се възхитите не само на красотата на женското тяло, но и на най-изтънчените елементи на женското бельо. Много често те бяха украсени с пайети или панделки, което допълнително подчертаваше съблазнителния им характер. Струва си да добавим, че модерната бурлеска използва и оригинално бельо, но самите шоута са много по-смели.

Съвременно еротично бельо

В момента сексапилното бельо с еротичен характер не е толкова богато украсено, колкото в миналите времена. Много производители се фокусират върху минимализма – едноцветните сутиени или нощници с изрязани и прозрачни акценти са чудесно доказателство за това. В същото време в магазините за еротично бельо можете лесно да намерите съчетаващи корсети, които ще ви помогнат да маскирате несъвършенствата на фигурата и да подчертаете нейните силни страни, както свидетелстват например сутиени с вложки за повдигане на гърдите. Често те са допълнително украсени с панделки или вложки от други материали. Популярни са и чувствените нощници, обикновено пришити на основата на прозрачни или полупрозрачни тъкани, които нежно прилепват към тялото. Те могат да бъдат украсени с дантела, като допълнително стимулират въображението. Съвременно еротично бельо също са предложения с латексни вложки или цял латекс, които са чудесни за комфорта на спалнята. Заслужава да се отбележат и сутиени или бикини, изработени от тънки каишки. Еротичното бельо се предлага в широка гама от цветове, а една от най-популярните комбинации е черно и червено.

Както можете да видите, днешното еротично бельо привлича стари тенденции, въпреки че със сигурност е по-смело от предложенията от предишни десетилетия. Заслужава да се отбележи, че производителите на този тип асортименти обръщат внимание и на високото качество на еротичните сутиени, корсети или бикини. Благодарение на това бельото за специални задачи е не само много привлекателно, но и удобно за носене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X