Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Елегантност на пролетта – отворени обувки с чорапогащи с отвор на пръстите или петата

С идването на пролетта посягаме към леки и елегантни тоалети, които са подходящи в комбинация с чорапогащи с отворен пръст. Това е удобен избор, който ви позволява да носите рокли и поли, комбинирайки ги с обичани отворени обувки.

Колко пъти сте купували чифт отворени обувки, които са идеални за средата на сезона и се оказвате в затруднение със съчетаването на чорапогащи?

Пролетта е период на преход, климатът все още не е толкова горещ, че да ни позволи да премахнем напълно чорапите, но в същото време искаме да свалим затворените обувки, за да дадем повече място на обувки с отворени пръсти, сандали с пета или деколте с каишка назад. Някои модели обувки, ако са правилно съчетани, също се вписват добре с цветни чорапи и чорапогащи, но в някои случаи, особено когато искате по-елегантен тоалет, се изправяте срещу трудния избор на правилни чорапи.

Често за отстраняване на проблема се използват плътни чорапогащници с телесен цвят, но ако обувките имат отвор в крака, винаги има проблем с неестетичен вид. Ако обувките имат отвор в частта на петата или отпред на пръстите, понякога имате чувството, че можете да останете боси във всеки момент.

Предлаганите от SmileWear отворени чорапогащи са създадени, за да отговорят на всички тези нужди. Всъщност те представляват идеалния избор, особено за поводите, когато търсите елегантно, но удобно облекло. Освен това, чорапогащниците с отворен пръст също помагат да се избегне досадното усещане, което често се усеща, когато се използват обувки без чорапогащи. Ето някои от нашите предложения:

Чорапогащник Senza Dita, 10 DEN – Gatta
Чорапи Senza Dita, 20 DEN – Gatta
Чорапогащник Open Feet, 20 DEN – Gatta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X