Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Голям бюст и сън

Могат ли големите гърди да са проблем? За съжаление за много дами по-големите гърди са свързани с дискомфорт – не само ежедневно, но и по време на сън. Струва си да се обмисли правилната позиция през нощта, което няма да бъде допълнителна тежест за бюста. В името на комфорта и поддържането на правилното състояние на гърдата, спането със сутиен е добра идея. Производителите на бельо предлагат много предложения, посветени на жени с голям бюст, които също са чудесни за почивка. С тяхна помощ можете ефективно да осигурите твърдост на гърдите. Разбира се, важно е избраният модел сутиен да е с правилни размери, тъй като твърде разхлабеното или твърде стегнатото бельо може да причини дискомфорт и сплескване на бюста.

Положение за сън за жени с големи гърди – кое е най-доброто?

Гърдите не обичат да се компресират, а в случай на по-големи гърди допълнителното налягане е още по-забележимо. Много жени обичат да спят по корем, но за съжаление тази позиция не се препоръчва от гледна точка на здравето. Лежането на стомаха има много негативен ефект върху състоянието на гръбначния стълб, ставите и мускулите. Често води до неприятно усещане за изтръпване, а в някои случаи причинява главоболие. В това положение гърдите са сплескани, а смачкването им отслабва колагеновите влакна. По-добре е да заспите настрани, но дамите с по-малки гърди могат да си ги позволят. При по-големи гърди страничното положение е неудобно.


Най-добре е да изберете да спите на гръб, което се препоръчва. Лежейки на гърба си, ние гарантираме на гръбнака ни правилната позиция. Фигурата не се огъва, което не причинява натоварване в цервикалния сегмент. Лицето няма директен контакт с възглавницата, което от своя страна помага за предотвратяване на бръчки. За гърдите най-важното предимство е почивката на гърба и удобството за гърдите, които не се натоварват. В резултат лежането на гърба е най-доброто положение за сън за жени с големи гърди, защото ви позволява да разпределяте теглото си равномерно.

Защо жените с големи гърди трябва да спят в сутиен?

По време на сън ние не контролираме положението си, поради което гърдите са изложени на смачкване и разтягане. Бюстът няма опора и се поддава на движенията ни. За съжаление, това оказва значително влияние върху загубата на неговата твърдост. В резултат гърдите губят атрактивния си вид и стават увиснали, което е особено видимо при жени с големи гърди. За щастие можете да предотвратите това, като правите правилни упражнения, но физическата ви активност трябва да върви ръка за ръка с промяна на навиците ви за сън. Важно е да запомните не само правилното положение по време на сън, но и сутиена.

Спането със сутиен е най-доброто решение за големи гърди. Сутиенът е незаменим в поддържането на бюста, което от своя страна има благоприятен ефект върху състоянието на колагеновите влакна.

Какъв сутиен трябва да изберете?

Преди всичко сутиенът трябва да е преди всичко удобен. Най-добре е да изберете меки сутиени, изработени от висококачествени материи. Важно е материалът да осигурява възможно най-добрата циркулация на въздуха. За много големи гърди изберете бельо с дебели презрамки, което ще гарантира оптимална подкрепа. Трябва да изберете сутиен, в който са вградени чашките. Разбира се, най-важното е правилно да настроите сутиена според размера на гърдите и обиколката под бюста. Препоръчителни са модели, които не само нежно поддържат гърдите, но и фино ги моделират. Такива сутиени също могат да бъдат много привлекателни, за което свидетелстват моделите, украсени с дебела, приятна на допир дантела. В много продукти допълнително предимство е меката подплата, пришита вътре в чашките. Също така си струва да обърнете внимание на спортните сутиени за спане, които поради специфичните свойства на материала осигуряват много добра циркулация на въздуха. Оформящ сутиен и поддържащи гърди перфектно се приспособяват към формата на тялото.

Жените с големи гърди трябва да осигуряват твърдост на гърдите не само чрез упражнения и козметични процедури – най-важното е да се премахнат фактори, които причиняват загуба на еластичност на кожата и отслабване на връзките на Купър. Струва си да изберете удобен сутиен за спане, който ще се грижи за гърдите ни по време на нощната почивка.

Размери с обиколка до 105 и чашка до М, може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X