Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Голи слънчеви бани

В много страни тенът без очертания все още предизвиква много противоречия, въпреки че в много европейски страни голите слънчеви бани са най-често срещаните и не предизвикват никакви емоции сред другите слънчеви бани. Въпреки това, любителите на тази форма на тен трябва да не забравят, че трябва да предпазят гърдите си. Обикновеният крем с филтър е твърде малък, за да защити достатъчно тънката и чувствителна кожа.

Нудистките плажове не са рядкост в чуждестранните курорти. Дамите, които мечтаят за равномерен тен, могат да планират ваканцията си в гореща Испания. Популярни плажове, като Коста дел Сол, са отворени за слънчеви бани за релаксиращите без горнище на банския. Определено не много хора знаят, че топлес излагането е много често срещано в Хърватия – дори по-възрастните дами нямат съпротива срещу тази форма на слънчеви бани. Френската Ривиера също е мечтана дестинация – живописният плаж в Кан е отворен за всички любители на слънцето. Наред с другите страни, заслужава да се спомене и Италия, която по някаква причина се радва на значителен интерес сред нудистите. Що се отнася до полските курорти, плажът в Dębki с отделна зона за любителите на голи слънчеви бани заслужава внимание. В допълнение, натуристите оценяват тихия плаж в Роуи, далеч от хотели и къщи за гости. Забележителен е и брегът на Ревал, където има 10 км. нудистки плаж.

Слънчеви бани без сутиен – какво трябва да запомните?

Дамите, избиращи събирането на тен без горна част, трябва да предпазват гърдите си от вредното въздействие на слънчевата светлина. На първо място е много важно да намажете гърдата с крем с достатъчно висок фактор. Най-добрият избор ще бъде козметиката с 50+ филтър, която обикновено използваме за защита на лицето. Струва си да се подчертае, че кожата на гърдите е тънка и следователно много чувствителна. Тъй като бюстът се отличава от останалата част на тялото, той изтънява много по-бързо – аналогична ситуация е по-бърз тен на носа спрямо бузите или челото. Също така е важно да запомните, че трябва да предпазите брадавиците. Специалистите подчертават, че най-добре е не само да ги намажете с по-дебел слой крем, но и да покриете. Всяка жена трябва внимателно да гледа гърдите си – тен без сутиен е много рисковано, ако имаме по-големи родилни петна в тази област на тялото. Големите неравномерни бенки не могат да бъдат изложени на пряка слънчева светлина, за което дерматолозите предупреждават от години.

Събирането на тен без горнище на банския е най-добрият начин за постигане на равномерен тен на кожата без ярки зони в сутиена. В много европейски страни лесно можем да намерим плажове за натуристи. Най-важното е да не се подценяват негативните ефекти от тен и да се гарантира ефективна защита на гърдите.

БАНСКИ КОСТЮМ В ЕДНА И ДВЕ ЧАСТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X