Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Големи гърди – правилен избор на бельо

Наличието на по-големи гърди често е причина за гордост, но не трябва да забравяте за ежедневните проблеми, с които се борят собственичките им. Големите гърди изискват подходяща основа, поради което изборът на правилното бельо е толкова важен. За съжаление, жените често правят основни грешки, които могат да доведат до болезнени и грозни рани и болки в гърба. Перфектният сутиен за големи гърди трябва да бъде удобен за носене, като същевременно изпълнява основната си роля.

Сутиени за големи гърди – какво трябва да запомните?

Когато избирате сутиен, е много важно да се уверите, че е подходящ размер. Струва си да обърнете внимание на връзката между двете чашки – ако тя стърчи, трябва да изберете друг сутиен. Това явление често е сигнал, че чашките са твърде малки за бюста. Преди всичко сутиените за по-големи гърди трябва да са много стабилни в обиколката. Този елемент на бельото не може да се движи, в противен случай по кожата ще се образуват характерни ожулвания. Сутиенът за големи гърди поддържа предимно с помощта на обиколката, но презрамките също са важни – трябва да изберете модели, пришити с основа на широка лента. Важно е също, да имат възможност за практическа регулация, благодарение на което бельото е много по-лесно да съответства на спецификата на фигурата. Когато избирате сутиен, не трябва да забравяте за самите чашки, като е важно всяка чашка внимателно да покрива цялата гърда.


Лошо подбрано бельо – до какво може да доведе?

Неподходящите сутиени за големи гърди могат да допринесат за болки в гърба поради голямо натоварване. Ако сутиенът не изпълнява основната си роля и не поддържа бюста, цялата му тежест се опира на гръбнака. Струва си да се отбележи, че сутиенът за големи гърди също помага за предотвратяване на обриви. Твърде свободното бельо може да доведе до обрив на кожата поради контакт на гърдата с кожата под бюста. Тези характерни заболявания се засилват особено при горещо време. Неправилно подбраните сутиени за по-големи гърди също често допринасят за оптичното удължаване на фигурата. Междувременно, благодарение на подходящото бельо, което ще ви помогне да съберете и стабилизирате бюста, можете визуално да намалите фигурата с няколко килограма. Дамите с големи гърди често спят с бельото си за собствено удобство. В този случай трябва да изберете продукти, изработени от мек, деликатен материал, който няма банели. Благодарение на тях можете да поддържате гърдите си в желаната форма, давайки си 100% свобода, докато почивате. Заслужава да се подчертае, че изборът на правилното бельо е наистина важно да се радвате на твърди и привлекателни гърди в продължение на много години.

За висококачествени предложения, големи размери дамско бельо до размери М и 9XL, посетете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X