Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Романтична среща

Уговорихте си романтична среща у дома? Досега сте се срещали на обществени места за питиета, вечеря, кино или театър. Сега трябва да се подготвите да посрещнете представтел на срещуположния пол в собствената си къща и, без да се криете, получавате малко… стрес!

Как да направим интериора бързо да стане романтичен?

На първо място – съсредоточете се върху осветлението. Правилната светлина може да върши чудеса и да създаде най-необичайно настроение. Разбира се, определено се откажете от силни крушки и лампи – облечете романтичен здрач. Въпреки това се уверете, че имате достатъчна видимост, в края на краищата не искате да си счупите краката и да прекарате останалата част от вечерта в приемната на спешното 🙂 Стилни свещи са чудесни за създаване на романтична атмосфера. Поставете ги в стратегически точки на къщата, най-много поставете на масата, близо до леглото или банята, като не забравяйте за противопожарната защита. Ако решите свещите да бъдат ароматизирани, изключително приятните аромати ще работят върху сетивата ви. Поставете няколко вази с нежни букети или просто поръсете около тях листенца с цветя.

Още един бърз трик за романтична атмосфера?

Музика и настроение! В тази роля всичко, което е леко, фино и спокойно, ще работи чудесно. Затова опитайте джаз, соул, инди или мек поп и двамата постепенно ще отплувате в света на романтизма и страстта..

Не забравяйте предварително да погледнете и еротичните ни предложения тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X