Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Втора кожа – Моделирайте тялото си

Моделиращото бельо рядко се харесва на всеки. Защо?

На първо място – прилагането му се определя от определена функционалност. Второ – предлага се само в класически цветове и без орнаменти. Трето – трудно е да се облече понякога. На четвърто място – изглежда непривлекателно на закачалките в гардироба. И въпреки, че много жени могат лесно да ретушират своя силует, понякога им липсва убеденост и смелост да го опитат. Моделиращото бельо създава и противоречия, дали е полезно за здравето?  

ВЛАКНА ЗА СПЕЦИАЛНИ ЗАДАЧ

В Средновековието са се използвали стягащи корсети, които са били изработени от стабилна тъкан, която визуално стеснява силуета в кръста и бедрата. Преди да бъдат измислени еластичните влакна и нишки, монтирането на дрехи или бельо на фигурата е било възможно само благодарение на голямото количество дрехи, правилна конструкция и силни материали, които обхващаха силуета и ограничаваха обхвата на движенията. В днешни времена е постигната същата цел благодарение на еластичните тъкани и трикотаж, които плътно прилепват към тялото, но в същото време се адаптират към него по време на движение.
 През втората половина на ХХ век в бельото бяха въведени еластичните влакна, като Lycra®, както и вечерно или спортно облекло.  Използва се най-важното им свойство – устойчивост на деформация. Гъвкавостта на тъканта или плетката зависи от съдържанието на еластан във влакната. На пазара много облекла са изработени от еластични тъкани и благодарение на тях облеклото остава непроменено, запазва формата си, дори, когато е износено. Използва се както в трикотажни платове, така и в чорапи, като ги предпазва от подхлъзване.

Моделиращото бельо е практично. Има модели, които са приятни за гледане поради дизайна, но отслабването и изравняването, които можем да постигнем при носенето му е основното.  Лишени от орнаменти, обикновено напълно гладки, с плоски шевове, коригиращото бельо трябва да бъде като нашата втора кожа. Ние изискваме от нея ефективно да намали или изглади тялото и да бъде удобно дори и в горещите дни! Оформящото бельо може да трансформира тялото ви и начина, по който носите дрехите си всеки ден. Налице е безкрайно разнообразие от моделиращо бельо, което оформя и стяга тялото ви на правилните места. Правилната форма на облеклото подобрява тялото ви и ви кара да изглеждате и да се чувствате като най-добрата версия на вас. Благодарение на продуктите, животът на дамите става по-удобен и комфортен. Продуктите са комбинация от иновативни дейности с максимална функционалност при ежедневна употреба.

Силни, средни и леки корекции – такива варианти ни предлагат ефектите на корекция. Вече знаем, че те зависят от съдържанието на еластан в продукта. Това е първият намек и насърчение да проверите описанието на етикета. Колкото по-голям е, толкова повече ефекта е по-силен. Продуктите с най-високо съдържание могат да намалят обиколката до 2 cм. С по-малко съдържание получаваме ефект на отслабване – изглаждане – без да се намаляват сантиметри. Те са перфектни, когато тялото ни губи своята твърдост и ние не се нуждаем от корекция на размера. Затова е от решаващо значение да изберете бельо според предназначението, което искате да постигнете.

Моделиращото и стягащо бельо може да бъде чудесен съюзник, особено при специални случаи, когато искате да се чувствате спокойно.

Не се колебайте, изберете и поръчайте Оформящо, Стягащо и Моделиращо бельо тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X