Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Голямо деколте – вижте подходящите сутиени

Различните колиета в рокли или блузи изискват и носенето на различни сутиени отдолу. Разбира се, специални изисквания са поставени върху дрехи с голямо или много голямо деколте.

Видове сутиени, които могат да се носят за стайлинг с голямо деколте

Балконетка сутиен – Модел за по-широко, но не твърде голямо деколте. Перфектен за деколтета тип лодки. Той е изграден в долната част, в горната част е средно изграден, благодарение на което няма да се вижда под по-голямото деколте.

Получашка сутиен

Този модел може да се носи под определено по-големи и по-широки деколтета. Той е вграден само в долната част, горната част на гърдата е изложена. В някои случаи може да бъде прикрепен и към V-образно деколте, но само ако има доста тънък и нисък мост.

Сутиен с отвор

Модел на сутиен за дълбоко деколте с V-образно деколте и плик. Естествено отделя гърдите една от друга и ви позволява да покажете какво е между тях. Много функционален, гладък сутиен в структура, създадена за дълбоко деколте. Перфектен за рокли, чудесен за специални поводи. Чашките са заздравени, подсилени със странични долни подпори и оборудвани с push-up пълнеж, благодарение на който бюстът ви ще бъде секси. Подвижни презрамки, които могат да бъдат закрепени по различни начини.

Сутиен балконетка и Сутиен лента

И двата модела са подходящи за голямо деколте. Както широкото, така и дълбокото деколте ще изглежда страхотно. Не са подходящи за V-образното деколте. Това са модели, които могат да бъдат поставени на испанско и боксерско деколте. Не забравяйте обаче, че лентата не е най-доброто за големи гърди, в допълнение, тя е склонна да изравнява гърдите. Балконетката е идеален вариант. Когато са прикрепени, презрамките се превръщат в ежедневен сутиен и могат да се носят за почти всеки стайлинг.

Самоносещи сутиени

Те са идеални за всяка рокля или блуза с голямо деколте. Нямат презрамки и могат да се носят с най-изтънчения и разкриващ стайлинг. За съжаление голяма група жени не могат да се справят с тях. На първо място, те са създадени за жени с по-малки гърди, второ, не всички от нас ще се чувстват добре в тях, трето, те изискват малко укротяване както при поставянето (или по-скоро при монтажа), така и при носенето. Сутиените от силикон са изработени от фин висококачествен силикон за увеличаване на обема на бюста. Красиво събират и оформят гърдите и подобряват тяхната форма. Придържа се към тялото, благодарение на вътрешната страна, облицована със специално, безвредно медицинско лепило. Сменяеми презрамки.

Сутиени с декоративни каишки

Те са алтернатива (в момента е доста модерна) за жени, които не могат да се насилят да носят сутиен без презрамки. Вместо да ги принуждавате да се разтварят и да се поставите в неудобно положение, по-добре е да си купите сутиен, който по дефиниция може (поне отчасти) да бъде показан. Много от тези сутиени имат сменяеми каишки и могат да бъдат заменени в зависимост от стайлинга. Това е добра идея, но по-скоро за вечерта или за неформална среща. Показването на бельо по време на работа (дори такова, което е създадено за това) няма да е най-добрата идея.

Голям избор от сутиени може да откриете тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X