Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Бъдете Неустоима и Секси с червено бельо!

Червения цвят съчетава в себе си агресия и любов, страст и живот. Червеният цвят предизвиква винаги усещане за силна емоция. Никога не остава незабелязан. Червеното е цветът на енергията, страстта и действието. Червеното е цветът на физическата активност. Контактът с този цвят събужда физическата ни сила и ни окрилява. Това е и цветът на страстта и стимулира развитието й и задълбочаването й.
Червеният цвят  е най-често използваният цвят за изразяване на любов, въпреки че червеното е израз по-скоро на сексуалната енергия, отколкото на любовта. И понеже това е всеобщо известен факт, всяка жена има в гардероба си поне по един комплект червено бельо. Това е един от цветовете, които имат най-силен ефект върху мъжката възбуда. Оказва се, че жените с огнено бельо изглеждат по-привлекателни и съблазнителни в мъжките очи.

Ако се облечете в червено ще покажете на хората около вас, че сте личност, която не би се поколебала да вземе крайни решения в името на успеха. В същото време ще събудите интерес – този цвят ще казва „Това е силна и страстна натура”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X