Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Бралетка – моден хит за перфектна комбинация

Сутиен бралет е тип мек сутиен, който няма банели, вложки или други елементи, които биха могли да компресират тялото. Характерна особеност на купите е, че са нарязани във формата на триъгълник. Те са декорирани по различни начини и най-често са ушити от много тънки и деликатни материали, например дантела. Предлагат се в различни стилове.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ СУТИЕН БРАЛЕТ?

За разлика от сутиените с подплънки и банели, бралетата се характеризира с невероятен комфорт при носене. Когато носите бралетка, едва ли ще я усетите върху тялото си.


КОЙ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА БРАКЕТИ?

Бралетката е жест за признание за естественост. Носи се от жени, които приемат и празнуват тялото си такова, каквото е. Няма подобрение във формата на гърдата, промяна на размера или повдигане на бюста. Бралетката подчертавава естествената женственост. Този тип сутиен може да се носи от всяка жена, която иска да почувства повече свобода. Брелетът обаче може да не отговори на очакванията на жените с много големи гърди.

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СУТИЕН БРАЛЕТ?

Бралетката е универсален модел сутиен – той перфектно допълва както ежедневни, така и вечерни стилове. Бралета е декоративна част от гардероба, така че стърчащите дантелени презрамки или друга част от него ще завършат външния вид. Посягайте към бралета винаги, когато можете да си позволите малко свобода. Можете лесно да го покажете под леко пронизващо облекло, като допълнение към вечерния стайлинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X