Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Бельо и бански костюми | Smilewear | Подари усмивка Бельо и бански костюми | Smilewear | Подари усмивка

Бельо в телесен цвят

Бельото в телесен цвят има една основна характеристика: трябва да изглежда така, сякаш го няма. Идеално се съчетава с цвета на кожата ни и ни кара да се чувстваме женствени, скромни, но същевременно фини и деликатни.

Кога да го закупите и при какви обстоятелства?

Най-голямото предимство на телесното бельо е неговата универсалност. Тъй като не е забележимо, изглежда идеално за всички случаи, независимо от нашата възраст или темперамент. Въпреки че свързваме бельото с всички нюанси на бежовото, според определението името крие цвят, адекватен на нюанса на кожата ни. Така в зависимост от индивидуалните предразположения на всеки от нас, ще подхождат различни нюанси. За модни цели обаче е прието, че е с цвят на плът в съчетаване с цвета на кожата ни. Понякога може да се промени до фино розово, в други моменти балансира в посока на тъмно бежово или най-светлите нюанси на кафявото. Всеки път обаче става въпрос за усещане за сливане с кожата и получаване на усещането за голота.

Какъв нюанс да купя?

Отговорът е прост – този, който най-добре отговаря на сянката на кожата ни. Всеки от нас, в зависимост от тена, ще се чувства добре в различен нюанс. Тук няма строги указания, които биха посочили какъв нюанс ще бъде запазен за кого. Докато червеното се асоциира например със сексапил и хищна женственост, телесния цвят е приложим независимо от повода. Въпреки че има проучвания, които предполагат, че жените посягат към него по-консервативно, покорно, добре организирано и не много за излъчване на собствената си сексуалност. Консервативният цвят на бельото не трябва да изключва темперамента ни. Производителите се изпреварват взаимно в създаването на все по-сложни комплекти, които – особено в комбинация с дантела – дават спиращ дъха ефект!

Кога да носите телесен цвят бельо?

Отговорът може да бъде: винаги! Трудно е да намерим по-универсален цвят от този, който е същият като цвета на нашата кожа. В допълнение, бельото в плътни нюанси се отличава предимно с голяма практичност – можем да го облечем с всякакъв стайлинг без притеснение и то винаги ще остане скрито и невидимо. Особено ако посегнем към модели, които също свеждат до минимум неравенствата. Телесният сутиен ще изглежда добре дори и с взискателна бяла риза или друг тип прозиращ топ. Това от своя страна го прави основата на гардероба на всяка бизнес жена, която трябва да контролира безупречния си външен вид до най-малки детайли.

Въпреки, че телесния цвят бельо се вписва перфектно по всяко време на деня, то е не толкова добре дошло през нощта, особено в спалнята. Вечер по-добре е да посегнете към цветове, които са по-изразителни или универсални, както винаги привлекателното черно. Вечер телесното бельо може неволно да отиде към понятието скука, което не е благоприятно за нас.

Стилно и комфортно бельо в телесен цвят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X