Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Бельото и смелия избор

Съвременните жени придават все по-голямо значение на избора на бельо, което е свързано с по-голяма информираност за правилното прилягане на сутиена към гърдата. Производителите на сутиени се стремят да отговорят на нуждите на всеки клиент, което се доказва от наличието на модели във всички размери. В момента можете лесно да си купите бельо дори за много големи гърди. Доскоро чашата 75В беше най-популярната, но в наши дни все повече жени поръчват бельо в размер D и повече. Жените обръщат внимание преди всичко на удобството при носене, поради което термоформираните сутиени са много популярни.

Какви размери сутиен са най-популярни?

Повечето жени осъзнават, че съответствието на правилния размер сутиен е предизвикателство. В момента все по-малко жени се ръководят само от маркирането на чашата – за съзнателните жени маркирането на ширината под бюста е също толкова важно. Не са рядкост жените, които досега са носили сутиен 75B, да се чувстват много по-добре в размери 65C или 70C. Трудно е да се определи ясно най-популярната купа, въпреки че 75B със сигурност ще бъде сред най-често избираните предложения.

Сутиени за повдигане – популярни ли са?

Много жени имат комплекси заради размера на гърдите си – малкият размер на бюста ги кара да изберат бельо, което би помогнало да го подчертаят. Поради тази причина сутиенът с чашки push up все още е много популярен. Производителите на бельо се опитват да отговорят на очакванията на потенциалните клиенти и предлагат широка гама от модели, които ще бъдат повече или по-малко успешни в своята роля. Съвременните жени охотно посягат към сутиени с допълнителни подплънки, защото те могат да бъдат перфектно адаптирани към текущите нужди. Допълнителното пълнене перфектно повдига бюста и помага при получаването на изкушаващо деколте при вечерни изживявания. Много жени вярват, че благодарение на такова бельо е възможно най-добре да се покажат силните страни на фигурата.  

Спортни сутиени – какви стилове са популярни?

От няколко години все повече жени отдават голямо значение на поддържането на стройната фигура. Воденето на здравословен начин на живот върви ръка за ръка с физическата активност. Поради тази причина не само спортните дрехи, но и сутиените, пригодени за интензивни упражнения, са много популярни. Жените се фокусират предимно върху комфорта, поради което сутиените, поддържащи гърдите, представляват особен интерес, които в същото време гарантират пълна свобода на движение. Много модели имат чашки свързани помежду си, така че да не се движат по време на тренировка. Допълнително предимство е еластичната, дишаща материя, която изцежда излишната пот. Спортните сутиени са изключително удобни, поради което все повече и повече жени ги носят всеки ден – не само за физическа активност. Повечето сутиени допълнително се открояват с атрактивния си външен вид, а благодарение на кройките подчертават предимствата на фигурата.

Еротично бельо или сутиени за специални задачи
В наши дни сексът вече не е тема табу и жените са все по-склонни да използват еротични джаджи в спалните си. Това се превръща и в огромната популярност на еротичното бельо. Чувствените сутиени, със съблазнителни прозрачни акценти или сладки панделки, са идеални за любовно облъчване. Продажбите на еротични джаджи се увеличават всяка година, което се отразява на широката гама от налични стилове. Повечето жени посягат към сутиени, които ги повдигат най-добре и по този начин излагат гърдите си. Стилове с тюл завършек чудесно стимулират въображението, както и съблазнителни, дантелени вложки. В такова бельо всяка жена ще се чувства привлекателна, независимо от недостатъците на фигурата. Струва си да се подчертае, че са популярни и модели с корсетна кройка, които допълнително изтъняват фигурата. Жените все още са най-склонни да посегнат на сутиени push up, за да могат да увеличат и покажат гърдите си с тяхна помощ – но в днешно време сутиените с отворени чашки стават все по-популярни. Еротичното бельо става все по-популярно – както в по-малко, така и в по-смела версия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X