Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Бански костюми големи размери

Жените с по-големи извивки и форми са склонни да се страхуват в  началото на летния сезон при избора на бански костюми. Безброй дами “плюс размер” изпитват това безпокойство всеки път, когато отиват за пазаруване за нов бански костюм. Ако сте жена с “плюс размер”, вероятно може да удостоверите факта, че е много, много трудно да се намерят висококачествени бански костюми, които всъщност се вписват за телата на реални “плюс размери” жени.

Много бански костюми “плюс размер” всъщност са само по-големи версии на стилове, които първоначално са били проектирани да се поберат на по-слаби фигури. Когато тези бански костюми са оразмерени, за да паснат на телата на големите жени, повечето от тях всъщност не осигуряват нивото на подкрепа и сигурност, което повечето плюс размери изискват от жените за удобно носене. Когато жените “плюс размер” се опитват да сложат тези бански костюми, се завършва с бюст, който се разнася над чашките или долната част се впива в бедрата. Има  голямо погрешно схващане, че по-големите извивки на тялото, трябва да бъдат изцяло покрити. Дори ако сте в състояние да намерите бански костюм, който осигурява достатъчно покритие, много “плюс размер” жени не се чувстват добре и спокойни. Ако това важи за вас, не забравяйте, че проблемът е в модната индустрия за бански костюми, а не с тялото ви. Има бански костюми, които ще допълнят тялото ви точно както искате и ще ви накарат да се чувствате комфортно и уверено. Тялото на всяка жена е уникално и много жени не са със същия размер в горна и долна част. Никога не се страхувайте да купувате бански костюми от две части в два различни размера, за да се съобразите с нуждите ви за оразмеряване.

Един от ключовите методи да се справите добре и да не съжалявате за избора си – съобразете се с фигурата си и прикриeте недостатъците си чрез банския костюм по правилния начин:

Широки бедра – Дамите, които се притесняват от по-голямата си обиколка на ханша е добре да заложат на модел от две части с класическа линия, чийто долна част е с по-широки странични ленти. Това визуално ще „издърпа“ фигурата и придаде по-строен силует.

Крушовидно тяло – Вие сте със силно подчертани извивки, характеризиращи фигурата с пищни бедра и по-малък бюст. Най-важно за вас е да балансирате пропорциите и да заложите на покриване на задните части. Долнище с висока талия или горна част с привличащи вниманието акценти и детайли са добър вариант. За цял бански е добре да заложите на атрактивни принтове в разноцветни комбинации.

Отпуснато коремче – Решението е бански в две части с висока талия, които ще оформят тялото. За цял бански костюм търсете модел, който има ресни на деколтето – това ще измести фокуса на правилното място.

Тяло с много извивки – Вашата фигура има от всичко – голям бюст, задни части и бедра. Банският костюм за вас трябва да подчертава извивките ви, но и да осигурява подкрепа и покритие. Добре е бикините да бъдат с тънки ленти или връзки. Асиметричните дължини също са много подходящи.

Голям бюст – Изберете горна част с банели и широки презрамки, за да осигурите нужната подкрепа на бюста и да се чувствате добре. Избягвайте всякакъв тип къдри или ресни върху чашките и се стремете да акцентирате върху долната част на тялото.

Малък бюст – Можете да търсите бански костюми с по-малко покритие и всякакви елементи, които създават илюзията за обем на гърдите. Добър вариант са всякакви принтове, ресни, къдри, бродерии и инкрустации.

Твърде широки рамене – Тук основното е правилния избор на горнище. Насочете се към диагонални презрамки с връзване през врата. По този начин раменете ви ще изглеждат по- тесни.

Имате избор!

Приятно избиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X