Безплатна доставка за поръчки над 100.00лв!!!

Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка Еротично и секси бельо, Дамско бельо и Бански костюми големи размери | Smilewear | Подари усмивка

Балконетката – сутиен за специални поводи

Какво характеризира сутиен, известен като балконетка?

Това е модел на сутиен с дълбоко изрязване, при който горната линия на чашките образува почти права хоризонтална линия през бюста и е заоблена, за да пасне на бюста. Има твърди чашки, моделиращи и оптически увеличаващи гърдите, като горната част на които остава примамливо изложена. Балконетът се предлага във версия с широко разположени презрамки или без презрамки. Моделите, при които презрамките могат да се свалят, са завършени със силиконова лента от вътрешната страна, която предпазва сутиена от подхлъзване.

От къде произлиза балконетката?

Името на сутиена, както се досещате, идва от името на френската актриса Брижит Бардо. Отличителният белег на екранното й превъплъщение се е случило с идеята да се разкрие дълбоко деколте, разкриващо голяма част от бюста и раменете. Тогава изниква идеята за сутиен с дълбоко изрязане без презрамки, добре поддържащ и показващ бюста. Въпреки че днешните версии на балконетката леко се различават от оригинала, основните характеристики на сутиена не се променят от години.

За какъв бюст е подходяща балконетката?

Балконетът е сутиен както за жени с пълни, така и с малки гърди, защото перфектно закръгля и повдига гърдите. Когато става въпрос за големи гърди, балконетът изглежда най-добре, като поддържа гърдите, които са в добро състояние. За разлика от подплатените сутиени, които коригират формата на бюста, балконетът повдига и показва това, което притежава.

За какви поводи работи балконетката?

Балконетът е подходящ за големи събития, включително сватби и елегантни балове. Много модели вечерни рокли имат отворено деколте и рамене, което изисква добре прилягащ сутиен без презрамки, който подчертава горната част на бюста. Можете също така да намерите модели с ниско поставен мост между гърдите, което ви позволява да облечете рокля с дълбоко деколте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено!
X